Duurzaam investeren in garageboxen | Boxcomplex

Garagebox als beleggingspand: een duurzame investeringbeleggen-ontwikkelen

beleggen-ontwikkelen

Wilt u slim beleggen in vastgoed met 7,5% rendement? Dan is het investeren in garageboxen zeker een overweging waard. Flexibele, zelfstandige bedrijfsunits zijn tegenwoordig erg in trek bij kleine ondernemers en verwacht wordt dat de vraag ernaar alleen maar groter zal worden. Een goede garagebox kan dus zeker in waarde stijgen en een aantrekkelijk rendement bieden. Interessant dus voor bedrijven én particulieren die willen investeren of beleggen met weinig risico.

Waarom beleggen in garageboxen?

Het is misschien niet de eerste gedachte die opkomt bij beleggingsopties, maar garageboxen als beleggingspand zijn op dit moment flink in opmars. Deze vorm van investeren in vastgoed speelt helemaal in op het groeiende aantal zzp’ers en MKB’ers die behoefte hebben aan laagdrempelige, zelfstandige bedrijfsruimtes. Zo bestaat er onder klusbedrijven een grote vraag naar veilige opslag van gereedschap en machines. En er is een hele tak met internetondernemers op de markt gekomen die goede magazijnen willen hebben voor hun winkelassortiment. Ook zoeken steeds meer zelfstandigen in de bouw en techniek ruime werkplaatsen om hun opdrachten voor te bereiden. Het gebruik van voordelige, multifunctioneel inzetbare garageboxen is binnen deze groep erg in opkomst.

Het rendement op garageboxen

Door de groeiende vraag kan de aankoop van een garagebox dus zeker een verstandige investering zijn. Er kan jaarlijks niet alleen worden geprofiteerd van de huuropbrengst, ook de waarde zal naar verwachting stijgen. Het rendement kan daardoor al snel oplopen tot minimaal 7,5%. Het is een uitstekende en veilige manier om vermogen op te bouwen; het is vrijwel ongevoelig voor fluctuaties op de huizenmarkt en beurzen, dus erg solide, waardevast en daardoor duurzaam. Dat maakt beleggen in garageboxen niet alleen interessant voor zakelijke investeerders, het kan ook voor particulieren een prettige aanvulling vormen op inkomsten of het pensioen. Daarnaast is het onderhoud makkelijk en goedkoop omdat er weinig kapot kan gaan aan een robuuste garagebox.

Bedrijfsunits van Boxcomplex als belegging

Boxcomplex biedt door heel Nederland moderne bedrijfsunits als investering aan onder uitstekende voorwaarden. Deze robuuste betonnen units liggen op centraal gelegen terreinen, dicht bij stedelijk gebied. Ze zijn goed beveiligd, 24 uur per dag toegankelijk en van alle gemakken voorzien. Er is sanitair voorhanden, er is elektra, en naar wens van eigenaar of huurder kunnen units van extra faciliteiten worden voorzien zoals: internetaansluiting, krachtstroom of verwerking. Boxcomplex heeft daardoor een groeiende groep betrokken vaste huurders opgebouwd die met elkaar zorgen voor positieve bedrijvigheid op de terreinen. Dat maakt deze boxen tot gewilde huurobjecten.

Voordelen van investeren in garageboxen van Boxcomplex

Een garagebox van Boxcomplex betekent een solide investering; u heeft uw box en de ondergrond volledig in beheer. De boxen (met huisnummer en brievenbus) zijn fiscaal aftrekbaar en volledig vrij verhandelbaar. Onderhoud wordt geregeld via de VVE én er is huurzekerheid. Het eerste jaar is er altijd huurgarantie en de huur afhandeling kan na die periode geregeld worden via Boxcomplex. Beleggers hoeven er dus nauwelijks omkijken naar te hebben, maar plukken wel volledig de vruchten van de investering.

Vrijblijvende informatie

Geïnteresseerd in een garagebox als beleggingspand? Neem contact op met Boxcomplex en we vertellen graag meer over alle mogelijkheden. We hebben complexen door het hele land en hebben al 10 jaar ervaring in de ontwikkeling en verhuur van deze units. Bel vrijblijvend 085 – 773 1802 of mail naar info@boxcomplex.nl.

Sorry, comments are closed for this post.