Garagebox Zeist-Den Dolder - Koop of huur een garagebox bij Boxcomplex

Garageboxen van Boxcomplex in Zeist-Den Dolder

Bedrijfs- of garageboxen van Boxcomplex in Zeist-Den Dolder

Opslag- of werkruimte kopen of huren in Zeist-Den Dolder krijgt een nieuwe dimensie met de bedrijfs- / garageboxen van Boxcomplex. Vanaf nu kunt u hier een garagebox kopen of huren die aan alle moderne eisen voldoet.

Zeist-Den Dolder is een zeer centrale locatie nabij Utrecht, Bilthoven, De Bilt, Soest en Soesterberg. Den Dolder behoort tot de gemeente Zeist met zo’n 63.000 inwoners en binnen een straal van 10 kilometer wonen meer dan 400.000 mensen. De regio kent een bovengemiddeld inkomensniveau, waarvan het merendeel in de leeftijd tussen de 25 en 65 jaar. De ideale omstandigheden voor een toplocatie van Boxcomplex!

Bedrijventerrein Fornhese, Zeist-Den Dolder

Op een zeer centrale locatie in het groene hart van de Utrechtse Heuvelrug op bedrijventerrein Fornhese te Zeist-Den Dolder worden de boxen gerealiseerd. De locatie is gelegen nabij de provinciale weg (N238) die aansluiting mogelijk maakt met de rijkswegen A28, A27 en A1. De bestemming ter plaatse is bedrijvigheid met milieucategorie t/m 4.1.


drone-view
Kopen, huren of investeren in een garagebox van Boxcomplex.
Cameratoezicht garageboxen Boxcomplex Breda
garageboxen

Hoogwaardige opslagruimte

Een garagebox van Boxcomplex Zeist-Den Dolder is gemaakt van hoogwaardig materiaal waardoor de inhoud beschermd is tegen alle weersomstandigheden, brand en ongewild bezoek. Bovendien zijn de garageboxen voorzien van ventilatie en elektriciteit zodat u ze ook moeiteloos als bedrijfsruimte kunt huren. De opslagruimtes van Boxcomplex in Zeist-Den Dolder zijn gunstig gelegen en eenvoudig te bereiken. De hoogwaardigheid van het materiaal zorgt voor duurzame boxen die daardoor interessant zijn als belegging en kunnen worden verhuurd. Lees meer over onze garageboxen >

Verschillende opties

Het terrein van Boxcomplex in Zeist-Den Dolder fase 1 bestaat uit ca. 100 garageboxen de aansluitende fase 2 uit ca. 50 boxen die overzichtelijk zijn opgesteld. Elke garagebox beschikt over een eigen postbus die naast het toegangshek te vinden is. Momenteel is er keuze uit zeven typen opslagruimte van 9 m2 tot 42 m2. De hoogte bedraagt 2,50 meter of 3 meter. De meeste boxen zijn 3 meter breed, een enkeling is 3,5 meter breed.

Huur

De minimale huurtermijn is bij ons een jaar. De kosten van de opslagruimte variëren per inhoud. Afhankelijk van het type garagebox worden maandelijks servicekosten in rekening gebracht voor o.a. schoonmaakkosten toilet, onderhoud en elektra.

Belegging

U kunt een garagebox ook beschouwen als een belegging. U koopt de garagebox niet voor eigen gebruik maar als investering, bijvoorbeeld door hem te laten verhuren. Op deze manier wordt de investering wel heel aantrekkelijk. Neem nu contact op en wij informeren u in een persoonlijk gesprek over de gunstige tarieven van deze investering.

Meer informatie?

Bel ons op 085 – 773 1802 of laat uw gegevens achter en wij nemen geheel vrijblijvend contact met u op!

 • Ja, ik wil graag
  vrijblijvend
  meer informatie
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Of bel vrijblijvend:
  085 - 773 1802

 • Plattegrond Complex Zeist-Den Dolder

  boxcomplex-dendolder-fase3
  dendolderopties

  Boxtypes en prijzen


  Alle Prijzen zijn Excl. 21% BTW. Huurtermijn Vanaf 1 jaar. De bovenstaande maten zijn buitenmaten.

  VvE en Servicekosten, Prijzen en Extra Opties zie PRIJSOVERZICHT >>

  Voor een overzicht van de kosten voor Vereniging van Eigenaren, servicekosten en extra opties kunt u in het prijsoverzicht kijken.

  Meer informatie?

  Bel ons op 085 – 773 1802 of laat uw gegevens achter en wij nemen geheel vrijblijvend contact met u op!