Testimonial: "Niet sexy, wel lucratief" | Boxcomplex Apeldoorn

“Niet sexy, wel lucratief”

Jan van Galen uit Ede was meteen overtuigd. Hij kocht vijf boxen in Apeldoorn. “Een goed idee is vaak simpel. Kijk naar de arbeidsmarkt. We hebben nu al een miljoen ZZP’ers in Nederland. En dat aantal groeit gestaag door. Logisch dat ook de vraag naar kleine, betaalbare werkruimtes meegroeit.”

Bedrijfsruimte compleet met eigen elektrische aansluitingen, adres, huisnummer, brievenbus en het complex is voorzien van sanitaire voorzieningen.
Garageboxen_99A2844low

De betonnen boxen zijn oersterk en behoeven nauwelijks onderhoud. “Oké”, zegt Jan van Galen, “Als belegging is het natuurlijk niet zo sexy als een park met vakantiehuizen. Maar wel super degelijk. Een mooi rendement verzekerd! Niet alleen vanwege de huur; door de toenemende vraag zal ook de waarde stijgen. Kijk maar wat er in de Randstad gebeurt.” De onderhoud- en servicekosten zijn vrijwel te verwaarlozen en alles wordt door de VVE geregeld.

Huurgarantie

Van Galen noemt nog  een paar pluspunten: “De huurgarantie van maar liefst 7,5% in het eerste jaar is mooi meegenomen. De ervaring leert dat het verloop minimaal is. En ontstaat er leegstand? Dan wordt die meteen opgelost omdat er een wachtlijst wordt bijgehouden. Ook wordt er voor voldoende publiciteit gezorgd waardoor het complex steeds in beeld blijft.”