Garagebox Nijmegen-Wijchen - Koop of huur een garagebox bij Boxcomplex

Garageboxen van Boxcomplex in Nijmegen-Wijchen

Opslagruimte kopen of huren in Nijmegen-Wijchen krijgt een nieuwe dimensie met de garageboxen van Boxcomplex. Vanaf nu kunt u een garagebox reserveren om te kopen of huren die aan alle moderne eisen voldoet.

Bedrijventerrein Bijsterhuizen te Nijmegen-Wijchen

De boxen worden gerealiseerd op een prachtige bedrijfslocatie die is gesitueerd langs de snelweg A326, en tussen de A50 en A73 met snelle toegang tot Wijchen en Nijmegen.
De boxen worden gebouwd nabij de rotonde met de markante kubussen, tegen Nijmegen Zuid. Het mooie en ondernemende Nijmegen-Wijchen met en een bovengemiddeld inkomensniveau telt bijna 45.000 inwoners en ligt tegen Nijmegen aan met circa 170.000 inwoners. De bestemming ter plaatse is bedrijvigheid met milieucategorie 2 t/m 3.2.

Heeft u interesse in een garage- / bedrijfsbox van Boxcomplex in Nijmegen-Wijchen?

Boxcomplex biedt een aantal aantrekkelijke opties voor opslag en als bedrijfsruimte, voor koop, huur of als beleggingsobject met een mooi rendement. Voor meer informatie bel ons of laat uw gegevens achter en wij nemen geheel vrijblijvend contact met u op.

Boxtypes en prijzen


Alle Prijzen zijn Excl. 21% BTW. Huurtermijn Vanaf 1 jaar. De bovenstaande maten zijn buitenmaten.

Voor een overzicht van de kosten voor Vereniging van Eigenaren, servicekosten en extra opties kunt u in het prijsoverzicht kijken.


Garageboxen Boxcomplex Breda
Cameratoezicht garageboxen Boxcomplex Breda
Kopen, huren of investeren in een garagebox van Boxcomplex.
boxcomplex-impressie-bergschenhoek-1

Hoogwaardige opslagruimte

Een garagebox van Boxcomplex Nijmegen-Wijchen is gemaakt van hoogwaardige materialen. Bovendien zijn de garageboxen voorzien van (natuurlijke) ventilatie, een Hormann overheaddeur, verlichting en 3 stopcontacten zodat u de box ook moeiteloos als bedrijfsruimte kunt gebruiken. Daarnaast is het terrein erg veilig met een hekwerk en poort met toegangscontrole, 24/7 camerabewaking. Er zijn zelfs sanitaire voorzieningen met waterpunten. Elke garagebox beschikt over een eigen postbus die naast het toegangshek te vinden is. Hiermee kunt u hier uw bedrijf als postadres vestigen. De garageboxen zijn uit te breiden met een aantal interessante extra’s, zoals bv. een loopdeur, 2e TL-balk, water, verwarming of een vloercoating. Lees meer over onze garageboxen >

Afmetingen

Het terrein van Boxcomplex in Nijmegen-Wijchen bestaat uit 83 garageboxen die overzichtelijk zijn opgesteld. Er is momenteel keuze uit diverse boxtypen van 15 m2 tot 42 m2. De hoogte varieert van 2,50 meter tot 6 meter.

De DUBBELE, HOGE type 6 box is extra groot en hoog uitgevoerd, met een verdieping. Deze box bestaat uit 2 lagen van 3x7x3 meter, verbonden door een interne, houten trap die aan de achterzijde van de box is gesitueerd. Het trapgat kan worden afgesloten met een trapluik. De verdieping is voorzien van 2 grote draai- kiep ramen en dubbele LED verlichting. Verder is dit type standaard voorzien van afgedopte water aan-/ en afvoer ten behoeve van een pantry en/of toilet. De type 6 boxen zijn voorzien van een eigen parkeerplaats met een afsluitbeugel.

Huur

De minimale huurtermijn is bij ons een jaar. De opzegtermijn en borg, beide 3 maanden. De kosten van de opslagruimte variëren met de inhoud (m3). Maandelijks wordt een laag bedrag aan servicekosten in rekening gebracht, voor o.a. schoonmaken toilet, buitenverlichting, cameratoezicht en elektra. Daarnaast hanteren we een voorschot van € 10,- voor stroom. Dit wordt jaarlijks m.b.v. een tussenmeter afgerekend.

Belegging

U kunt een garagebox ook kopen als een belegging. U koopt de garagebox niet voor eigen gebruik maar als investering, bijvoorbeeld door hem te (laten) verhuren. Wij kunnen hierbij alles van A tot Z voor u uit handen nemen. Te denken valt hierbij aan het volledige beheer, onderhoud, de verhuur etcetera. De hoogwaardige materialen zorgen voor duurzame, nagenoeg onderhoudsvrije boxen die daardoor interessant zijn als belegging. Op deze manier wordt de investering wel heel aantrekkelijk. Neem nu contact op en wij informeren u in een persoonlijk gesprek over de gunstige mogelijkheden van deze investering.

Meer informatie?

Bel ons op 085 – 773 1802 of laat uw gegevens achter en wij nemen geheel vrijblijvend contact met u op!

Ja, ik wil graag
vrijblijvend
meer informatie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Of bel vrijblijvend:
085 – 773 1802


Plattegrond Complex Nijmegen-Wijchen


Meer informatie?

Bel ons op 085 – 773 1802 of laat uw gegevens achter en wij nemen geheel vrijblijvend contact met u op!