Veilige opslagruimte voor uw voorraad: Boxcomplex natuurlijk!

Opslagruimte

Uw eigendommen veilig en droog

Wel spullen maar geen ruimte? De schone en droge garageboxen van Boxcomplex Apeldoorn zijn uitermate geschikt als opslagruimte voor uw voorraad of archief. Beveiligd tegen brand en inbraak en dag en nacht toegankelijk, beschikt u over uw goederen wanneer u wilt.

Bovendien is het bij Boxcomplex mogelijk om de opslagruimten aan elkaar te koppelen tot een grotere ruimte. Zo creëert u gemakkelijk de ruimte van uw wensen!

Boxcomplex: de ideale ruimte voor uw webshop

Bent u webshopeigenaar en zoekt u een zelfstandige ruimte buitenshuis voor uw voorraden waar u altijd bij kunt? De units van Boxcomplex zijn 24/7 toegankelijk en beveiligd tegen brand en inbraak. De units zijn tevens ideaal om te gebruiken als depot voor de verspreiding van post of media.

Werk vanuit huis, sla uw voorraad elders op

Professionele webshopeigenaren die geen ‘nee’ willen verkopen aan hun klanten, kiezen voor een unit bij Boxcomplex. Dit is een zelfstandige bedrijfsruimte waar uw voorraden schoon en droog opgeslagen kunnen worden. Een inbraak- en brandveilige plek die bovendien op straatniveau ligt. Geen gesjouw met dozen dus: u rijdt uw auto tot vlak voor de deur van uw box.

 

garagebox-huren-type-3

Faciliteiten opslagruimte

  • eigen elektrische aansluiting en verlichting
  • geheel naar eigen wens te configureren
  • 24/7 toegankelijk
  • sanitair en water aanwezig op het terrein

Faciliteiten mogelijk voor webshops

  • zelfstandig bevoorradingsadres
  • beheer opslagruimte realtime vanuit huis
  • ideale ruimte voor uw op- of overslag

Bevoorrading op afstand

Omdat elke unit is voorzien van een eigen huisnummer kunt u er tevens gemakkelijk uw nieuwe voorraad laten bezorgen. Het is zelfs mogelijk om uw unit op afstand te laten bevoorraden. Informeer naar de mogelijkheden.

Meer informatie over de faciliteiten.

 

”De veiligste opslagplek in de wijde omtrek”

Opslagruimte voor uw spullen

Familie de Boer

Ons huis werd te krap toen we gezinsuitbreiding kregen. Nu hebben we de spullen die we maar enkele keren per jaar nodig hebben in de garagebox staan. Zo hebben we weer meer dan genoeg ruimte om te leven!