Voor huurders wordt gezorgd - Boxcomplex Garageboxen

Voor huurders wordt gezorgd

De meeste beleggers die investeren in de boxen, laten het regelen van huurders liever aan anderen over. Vandaar dat Boxcomplex samenwerkt met HET Verhuur Beheer. Dit bureau beheert de verhuuractiviteiten. Denk ook aan huuradministratie en –facturatie.

Een garagebox van Boxcomplex is ideaal om klussen voor te bereiden.
Garageboxen voor bedrijven

Belang belegger voorop

De belangen van de belegger staan bij Boxcomplex hoog in het vaandel. Niet alle bedrijven worden zomaar als huurder toegelaten. Het doel is om energieke bedrijvigheid en een ondernemende sfeer te creëren. Hoe aantrekkelijker de terreinen, des te groter de lokale vraag. Daardoor kunnen huurprijzen gaandeweg stijgen en neemt de waarde van de boxen toe.

Boxcomplex is niet alleen verantwoordelijk voor de volledige ontwikkeling en realisatie van de complexen; de organisatie zorgt ook voor reclame en communicatie. Dankzij een actief promotiebeleid in lokale en digitale media zorgt Boxcomplex ervoor dat potentiële huurders bekend zijn met het complex en het ook weten te vinden.  Daarnaast neemt Boxcomplex in het eerste jaar zitting in het bestuur van de Vereniging van Eigenaren om een goede opzet en start van het complex te waarborgen.