Garagebox Wageningen - Koop of huur een garagebox bij Boxcomplex

Garageboxen in Wageningen

Bedrijfs- of garageboxen van Boxcomplex in Wageningen.

Boxcomplex Wageningen wordt gerealiseerd op het bedrijventerrein Nudepark te Wageningen en is goed bereikbaar vanaf de A12 via de N781 en N225.

Het complex bestaat uit 46 kleinschalige bedrijfsunits in de vorm van garageboxen die volledig aansluiten bij de enorme vraag van de kleine ondernemer naar betaalbare opslag c.q. werkruimte.

Het complex is voorzien van alle benodigde voorzieningen zoals een toegangspoort, toiletten, camerasysteem en brievenbussen. Alle boxen hebben een brievenbus en nummer. De bestemming ter plaatse is bedrijvigheid met milieucategorie t/m 3.2.

Boxcomplex Wageningen wordt gerealiseerd op het bedrijventerrein Nudepark, Anna van Hoëvellstraat 4
6702 DD Wageningen en is goed bereikbaar vanaf de A12 via de N781 en N225.


wageningen garageboxen
wageningen garageboxen
wageningen garageboxen

Hoogwaardige opslagruimte

Een garagebox van Boxcomplex Wageningen is gemaakt van hoogwaardige materialen. Bovendien zijn de garageboxen voorzien van (natuurlijke) ventilatie, een overheaddeur, verlichting en stopcontacten zodat u de box ook zonder problemen als bedrijfsruimte kunt gebruiken. Daarnaast is het terrein erg veilig met een hekwerk en poort met toegangscontrole en 24/7 camerabewaking. Er zijn zelfs sanitaire voorzieningen met waterpunten. Elke garagebox beschikt over een eigen postbus die naast het toegangshek te vinden is. De opslagruimtes van Boxcomplex in Wageningen zijn gunstig gelegen en eenvoudig te bereiken.
Lees meer over onze garageboxen >

Afmetingen

Het terrein van Boxcomplex in Wageningen bestaat uit 46 garageboxen die overzichtelijk zijn opgesteld. De boxen zijn allemaal gelegen op de begane grond en er is keuze uit verschillende groottes, van 18 m² tot 42 m². De hoogte van de boxen is 2,5 m of 3 m; de breedte is 3 m of 3,5 m, dit is afhankelijk van het type.

Huur

De minimale huurtermijn is bij ons een jaar. De opzegtermijn en borg, beide 3 maanden. De kosten van de opslagruimte variëren met de inhoud (m3). Maandelijks wordt een laag bedrag aan servicekosten in rekening gebracht, voor o.a. schoonmaken toilet, buitenverlichting, cameratoezicht en elektra voor de gemeenschappelijke zaken. Daarnaast hanteren we een voorschot van € 6,- voor stroom. Dit wordt jaarlijks m.b.v. een tussenmeter afgerekend.

 • Ja, ik wil graag
  vrijblijvend
  meer informatie
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Of bel vrijblijvend:
  085 - 773 1802

 • Plattegrond Complex Wageningen

  Boxtypes en prijzen


  Alle Prijzen zijn Excl. 21% BTW. Huurtermijn Vanaf 1 jaar. De bovenstaande maten zijn buitenmaten.

  VvE en Servicekosten, Prijzen en Extra Opties zie PRIJSOVERZICHT

  Voor een overzicht van de kosten voor Vereniging van Eigenaren, servicekosten en extra opties kunt u in het PRIJSOVERZICHT kijken.

  Onze garageboxen in Wageningen zijn veelgevraagd!

  Neem daarom snel contact met ons op om deze grote kans niet te missen.
  Bel ons op 085 – 773 1802 of laat uw gegevens achter en wij nemen geheel vrijblijvend contact met u op.