Werkplaats gezocht? Boxcomplex geeft u de ruimte!

Werkruimte of werkplaats

De garagebox: een ideale werkplaats

Bent u ZZP’er met een klusbedrijf of klust u in uw vrije tijd? Dan is een garagebox van Boxcomplex Apeldoorn een ideale plek voor uw werkzaamheden: elke box biedt een zee aan ruimte voor uw eigen gereedschappen en werkmaterialen.

Dankzij de elektrische aansluiting in uw box en de sanitaire voorziening op het terrein kunt u er klussen zoveel u wilt. De units zijn 24/7 toegankelijk en liggen op straatniveau: u rijdt uw (bedrijfs)busje gemakkelijk tot voor de deur van uw box, laadt de benodigde goederen in en rijdt vervolgens het afgesloten terrein weer af, op weg naar uw klant.

Al uw materiaal onder 1 dak

Zet al uw gereedschappen, steigermateriaal, ladders e.d. veilig neer in een garagebox van Boxcomplex. Zo beschikt u over een centrale plek waar u tevens uw werk kunt voorbereiden.

De garageboxen zijn zowel te koop als te huur tegen aantrekkelijke prijzen en zijn geheel in te richten naar uw eigen voorkeur, precies zoals het handig is voor u. Bijvoorbeeld met werkkasten, gereedschapswanden en een werktafel.

Natuurlijk beschikt uw box ook over eigen stroomaansluiting met een tussenmeter. Optioneel kunt u zelfs krachtstroom aansluiten. Mocht u water nodig hebben dan biedt de sanitaire ruimte op het terrein uitkomst.

“Boxcomplex geeft u de ruimte!”

Een garagebox van Boxcomplex is ideaal om klussen voor te bereiden.

Jan (eigenaar technisch klussenbedrijf)

Zo’n garagebox van Boxcomplex is ideaal omdat ik hier mijn klussen in alle rust kan voorbereiden, daarna de bus direct voor de deur, makkelijk inladen en bij de klant op locatie installeren.