Garagebox Zoetermeer 2 - Koop of huur een garagebox bij Boxcomplex

Garageboxen in Zoetermeer

Bedrijfs- of garageboxen van Boxcomplex in Zoetermeer (2).

Opslag- of werkruimte kopen of huren in Zoetermeer krijgt een nieuwe dimensie met de bedrijfs- / garageboxen van Boxcomplex. Na het succes van ons 1e park in Zoetermeer, kunt u nu een garagebox huren die aan alle moderne eisen voldoet.

Het nieuwe park in Zoetermeer is gelegen direct naast het huidige park aan de Industrieweg 6 te Zoetermeer. Het complex zal een geheel zelfstandig complex worden, met eigen toegangspoort, toiletten, brievenbussen, camerasysteem etc. De Industrieweg is centraal gelegen op het bedrijventerrein Rokkehage. Zowel vanuit het centrum als vanaf Rijksweg A-12 (Den-Haag-Utrecht) is het park goed bereikbaar. De bestemming ter plaatse is bedrijvigheid met milieucategorie t/m 4.2.

Zoetermeer is een stad in de provincie Zuid-Holland, telt ca. 125.000 inwoners waarvan het merendeel in de leeftijd tussen de 25 en 65 jaar. Dit en de enorme vraag naar onze opslagboxen zijn de ideale omstandigheden voor een extra locatie van Boxcomplex!

De buitenmaatse hoogte van alle boxen bedraagt 2,50 meter. De meeste boxen zijn 3 meter breed, een enkele box is 3,5 meter breed.


boxcomplex-zoetermeer-garageboxen-complex2
boxcomplex-zoetermeer-garageboxen-complex1
boxcomplex-zoetermeer-garageboxen-complex3

Hoogwaardige opslagruimte

Een garagebox van Boxcomplex Zoetermeer is gemaakt van beton en ander hoogwaardig materiaal waardoor de inhoud goed beschermd is, ook tegen brand en ongewild bezoek. Bovendien zijn de garageboxen voorzien van ventilatie en elektriciteit zodat u ze ook moeiteloos als bedrijfsruimte kunt gebruiken. Lees meer over onze garageboxen >

Verschillende opties

Het terrein van Boxcomplex in Zoetermeer bestaat uit ca. 51 garageboxen, waarvan er 27 op de begane grond gelegen zijn. De 24 verdiepingsboxen zijn bereikbaar met een goederenlift en trap, en zijn zeer gunstig geprijsd. Alle boxen beschikken over een eigen postbus en intercom. Er is keuze uit verschillende typen opslagruimte van 13,5 m2 tot 30 m2. De buitenmaatse hoogte van alle boxen bedraagt 2,50 meter. De meeste boxen zijn 3 meter breed, een enkeling is 3,5 meter breed.

 • Ja, ik wil graag
  vrijblijvend
  meer informatie
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Of bel vrijblijvend:
  085 - 773 1802

 • Plattegrond Complex Zoetermeer

  Boxtypes en prijzen


  Alle Prijzen zijn Excl. 21% BTW. Huurtermijn Vanaf 1 jaar. De bovenstaande maten zijn buitenmaten.

  VvE en Servicekosten, Prijzen en Extra Opties zie PRIJSOVERZICHT

  Voor een overzicht van de kosten voor Vereniging van Eigenaren, servicekosten en extra opties kunt u in het PRIJSOVERZICHT kijken.

  Onze garageboxen in Zoetermeer zijn veelgevraagd!

  Neem daarom snel contact met ons op om deze grote kans niet te missen.
  Bel ons op 085 – 773 1802 of laat uw gegevens achter en wij nemen geheel vrijblijvend contact met u op.

  Beoordeling:
  4.8/5 sterren gebaseerd op 8 Google+ reviews.