Groeiende vraag ZZP’ers naar bedrijfsboxen biedt beleggers interessante kansen - Boxcomplex Garageboxen

Groeiende vraag ZZP’ers naar bedrijfsboxen biedt beleggers interessante kansen

Een niche in vastgoed-land: bedrijfsboxen als antwoord op de groeiende stroom ZZP-ers. Steeds meer kleine zelfstandigen zoeken dicht bij huis betaalbare bedrijfsruimte. Voor opslag of als werkruimte. Boxcomplex speelt in op deze trend. Met de aanleg van  terreinen met louter bedrijfsboxen, gunstig gelegen in drukke stedelijke gebieden. Een interessante kans voor beleggers.

Garageboxen_99A2922low
beleggen in bedrijfsboxen

Qua opzet zijn de terreinen van Boxcomplex steeds hetzelfde. Maximaal 100 betonnen boxen, geprefabriceerd in Duitsland. Diverse modellen, voorzien van basisfaciliteiten. De terreinen zijn omheind en beveiligd en beschikken over moderne faciliteiten. Zo is de toegangspoort via de mobieltjes van de huurders open te bellen. Ook zijn er toezichtcamera’s waarvan de beelden door huurders op hun tablet of telefoon te volgen zijn. Op afstand kunnen huurders hun ruimte in de gaten houden. Verder beschikt het terrein over alle basisvoorzieningen zoals verlichting, elektriciteit, water en sanitair.

Niet sexy, wel lucratief

“Niet sexy, wel lucratief”

Jan van Galen uit Ede was meteen overtuigd. Hij kocht vijf boxen in Apeldoorn. “Een goed idee is vaak simpel. Kijk naar de arbeidsmarkt. We hebben nu al een miljoen ZZP’ers in Nederland. En dat aantal groeit gestaag door. Logisch dat ook de vraag naar kleine, betaalbare werkruimtes meegroeit.”

Jan van Galen, Ede