Nieuwbouw van Boxcomplex een duurzame investeringbeleggen-ontwikkelen

Boxcomplex ontwikkelt multifunctionele, kleinschalige bedrijfsruimten in de vorm van betonnen garageboxen op een beveiligd terrein. Wij hebben 10 jaar kennis en ervaring in de ontwikkeling, bouw, nazorg en gebruikerservaringen met deze opslagfaciliteit.

Wilt u slim beleggen in vastgoed met 8% rendement? Dan is het investeren in garageboxen zeker een overweging waard. Flexibele, zelfstandige bedrijfsunits zijn tegenwoordig erg in trek bij kleine ondernemers en verwacht wordt dat de vraag ernaar alleen maar groter zal worden. Een goede garagebox kan dus zeker in waarde stijgen en een aantrekkelijk rendement bieden. Interessant dus voor bedrijven én particulieren die willen investeren of beleggen met weinig risico.

Wij hanteren een scherpe prijsstelling voor onze boxen (koop en huur) en zijn een relatief klein complex. Dit doen we bewust om het verhuurrendement en uw netto rendement te verhogen.

Waarom beleggen in garageboxen?

Het is misschien niet de eerste gedachte die opkomt bij beleggingsopties, maar garageboxen als beleggingspand zijn op dit moment flink in opmars. Deze vorm van investeren in vastgoed speelt helemaal in op het groeiende aantal zzp’ers en MKB’ers die behoefte hebben aan laagdrempelige, zelfstandige bedrijfsruimtes. Zo bestaat er onder klusbedrijven een grote vraag naar veilige opslag van gereedschap en machines. En er is een hele tak met internetondernemers op de markt gekomen die goede magazijnen willen hebben voor hun winkelassortiment. Ook zoeken steeds meer zelfstandigen in de bouw en techniek ruime werkplaatsen om hun opdrachten voor te bereiden. Het gebruik van voordelige, multifunctioneel inzetbare garageboxen is binnen deze groep erg in opkomst.

Boxcomplex voorziet in een beveiligd terrein van aan elkaar geschakelde bedrijfs-, werk-, opslag en stallingsruimten in de vorm van garageboxen. De prefab betonnen garageboxen hebben verschillende afmetingen en kunnen middels wandsparingen (muur opening) gemakkelijk aan elkaar gekoppeld worden. Dankzij dit modulaire concept kunnen bedrijfsruimten gecreëerd worden naar de behoefte van de gebruiker. Zo zijn er bedrijfsruimten te realiseren van 9 tot 63 m2. Lees meer over onze garageboxen >

Belegging in Boxcomplex: een goede beslissing

  • Een duurzame investering van “onverwoestbaar” beton
  • Goede ligging en scherp geprijsd
  • 8% bruto rendement
  • Grote kans op waardestijging
  • Goed beveiligd complex
  • Onderhoudsvrij en dus minimale onderhoudskosten
  • Vrij verhandelbaar

Lees meer in de blog

Bel ons voor meer informatie 085 – 888 97 39 of vul het formulier in om de uitgebreide beleggersbrochure aan te vragen.

Beleggingsbrochure downloaden

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.