Beleggen bij Boxcomplex is veilig en duurzaam

Locatie overzicht

Brunssum

Molenvaart ONG
Brunssum

Den Dolder

Fornheselaan 202
3734 GE Den Dolder

Den Helder

Van der Sterreweg/Burgemeester Ritmeesterweg
1784 NP Den Helder

Leeuwarden

Jupiterweg 19
8938 AD Leeuwarden

Weert

Hoolstraat 21
6006 SL Weert

Beleggen bij Boxcomplex: een duurzame investering

Wilt u veilig beleggen in vastgoed met 7,5% rendement? Dan is het investeren in garageboxen een hele goede keuze. Boxcomplex bedrijfs- / garageboxen kennen een waardestijging van circa drie procent tot vijf procent op jaarbasis, over de lange termijn. Interessant dus voor bedrijven én particulieren die willen investeren of beleggen met weinig risico.

Wij verkopen een maximaal aantal boxen aan beleggers; de rest van de boxen is bedoeld voor eigen gebruik. Doe hier uw voordeel mee! Daarbij heeft u volledig eigendom op de grond volgens het Nederlands Appartementsrecht.

Alle garageboxen zijn van hoge kwaliteit, staan op een uitstekend beveiligd terrein, hebben een eigen huisnummer, postbus en zijn 24/7 bereikbaar. Het park is verlicht, heeft alle nodige voorzieningen en een ideale bereikbaarheid.

Boxcomplex ontwikkelt multifunctionele, kleinschalige bedrijfsruimten in de vorm van betonnen garageboxen op een beveiligd terrein. Wij hebben 10 jaar kennis en ervaring in de ontwikkeling, bouw, nazorg en gebruikerservaringen met deze opslagfaciliteit. Koopt u bij ons een nieuwbouw garagebox, dan verzorgt Boxcomplex de eerste verhuur geheel gratis. De volledige verhuur en het beheer uit handen geven? Geen probleem, wij regelen dat graag voor u.

Investeer in een garagebox

Met een gemiddelde waardestijging van drie tot vijf procent op jaarbasis is een garagebox van Boxcomplex voor zowel zakelijke als particuliere klanten een perfecte investering.

Waarom beleggen bij Boxcomplex?

 1. We bieden hoogwaardige en flexibele (bedrijfs)ruimtes tegen een scherpe prijs
 2. De garagebox is uitermate geschikt als opslagruimte van voorraad, archief, postpakketten, drukwerk, gereedschappen of materialen.
 3. Het park is beveiligd tegen inbraak en dag en nacht toegankelijk.
 4. Naast zakelijke doelen is een garagebox ook ideaal te verhuren als stalling voor bijvoorbeeld een oldtimer, tweede auto, boot of motor.
 5. Voor het toenemende aantal zzp’ers en klusbedrijven biedt een garagebox een passende en voordelige oplossing als werkplaats en opslag van gereedschappen en werkmaterialen.

Scherpe prijsstelling

Wij hanteren een scherpe prijsstelling voor onze boxen (koop en huur) en zijn een relatief klein complex. Dit doen we bewust om het verhuurrendement en uw netto rendement te verhogen. Bent u op zoek naar een slimme belegging?
Boxcomplex biedt u een bruto rendement van maar liefst 7,5%!

Altijd in de buurt

Door onze landelijke dekking en jaarlijks toenemende parken is er altijd een beleggingsobject bij u in de buurt. Op deze manier kunt u altijd dichtbij uw investering zijn en, indien gewenst, persoonlijk contact onderhouden met uw huurders.

Bekijk locaties

Beleggen bij Boxcomplex is een slimme keuze!

 1. Duurzame investering van “onverwoestbaar” beton
 2. Goede locaties en vrij verhandelbaar
 3. U kunt ons alles laten regelen, van A tot Z
 4. Grote kans op waardestijging, grote huurdersvraag
 5. Onderhoudsvrij, dus minimale onderhoudskosten
 6. Onderhoud en beheer geregeld in de VvE
 7. Eerste verhuur gratis
Bekijk locaties

Wilt u de beleggingsbrochure ontvangen?

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt. Meer informatie