Garagebox als beleggingspand: een duurzame investering | Boxcomplex

Beleggen in Garageboxen

Wilt u veilig beleggen in vastgoed met 7,5% rendement? Dan is het investeren in garageboxen een zeer goede keuze! Boxcomplex bedrijfs- / garageboxen kennen een waardestijging van circa 3% tot 5% op jaarbasis, over de lange termijn. Interessant dus voor bedrijven én particulieren die willen investeren of beleggen met weinig risico.

Virtuele bezichting

Gebruikerservaring

Nieuwbouw van Boxcomplex een duurzame investering

Boxcomplex ontwikkelt multifunctionele, kleinschalige bedrijfsruimten in de vorm van betonnen garageboxen op een beveiligd terrein. Wij hebben 10 jaar kennis en ervaring in de ontwikkeling, bouw, nazorg en gebruikerservaringen met deze opslagfaciliteit. Koopt u bij ons een nieuwbouw garagebox, dan verzorgt Boxcomplex de eerste verhuur geheel gratis. De volledige verhuur en het beheer kunt u eenvoudig uit handen geven, zodat u als belegger geheel wordt ontzorgd.

Wilt u veilig beleggen in vastgoed met 7,5% rendement? Dan is het investeren in garageboxen een zeer goede keuze. Flexibele, zelfstandige bedrijfsunits zijn tegenwoordig erg in trek bij kleine ondernemers en verwacht wordt dat de vraag ernaar alleen maar groter zal worden. Onze bedrijfs- / garageboxen kennen een waardestijging van circa 3% tot 5% op jaarbasis, over de lange termijn. Interessant dus voor bedrijven én particulieren die willen investeren of beleggen met weinig risico.

Wij hanteren een scherpe prijsstelling voor onze boxen (koop en huur) en zijn een relatief klein complex. Dit doen we bewust om het verhuurrendement en uw netto rendement te verhogen. Bent u op zoek naar een slimme belegging? Boxcomplex biedt u een bruto rendement van maar liefst 7,5%!

Interesse? Bel ons op 085 – 773 1802

Nog enkele boxen te koop als belegging

Momenteel hebben wij nog enkele boxen beschikbaar. Neem contact met ons op of laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Belegging in Boxcomplex: een slimme keuze!

Een duurzame investering van “onverwoestbaar” beton
Goede locaties en vrij verhandelbaar
U kunt ons alles laten regelen, van A tot Z
Grote kans op waardestijging, grote huurdersvraag
Onderhoudsvrij, dus minimale onderhoudskosten
Onderhoud en beheer geregeld in de VvE
Eerste verhuur gratis

Waarom beleggen in garageboxen?

Het is misschien niet de eerste gedachte die opkomt bij beleggingsopties, maar garageboxen als beleggingspand zijn op dit moment flink in opmars. Deze vorm van investeren in vastgoed speelt helemaal in op het groeiende aantal zzp’ers en MKB’ers die behoefte hebben aan laagdrempelige, zelfstandige bedrijfsruimtes. De units van Boxcomplex zijn zeer compleet en met dames- en heren toilet, brievenbus, camera beveiliging en automatische veiligheidspoort, ideaal als bedrijfsruimte, opslagruimte en hobbyruimte. Boxcomplex richt zich met de verhuur vooral op de grote en groeiende groep ZZP’ers, het midden- en kleinbedrijf, autoliefhebbers, bouwbedrijven, particulieren en doe-het-zelvers.

Zo bestaat er onder bouwbedrijven een grote vraag naar veilige opslag van gereedschap, machines en als werkruimte. En er is een hele tak met internetondernemers en kleine handelaren op de markt gekomen die goede magazijnen willen hebben voor hun winkelassortiment. Naast een goed rendement, belegt u zorgeloos in vastgoed. Het groot onderhoud en de verzekeringen zijn geregeld via de actieve Vereniging van Eigenaars en de huismeester. Daarnaast kan er aan een robuuste betonnen box simpelweg weinig kapot.

Boxcomplex voorziet in een beveiligd terrein van aan elkaar geschakelde bedrijfs-, werk-, opslag en stallingsruimten in de vorm van garageboxen. De prefab betonnen garageboxen hebben verschillende afmetingen en kunnen middels wandsparingen (muur opening) gemakkelijk aan elkaar gekoppeld worden. Dankzij dit modulaire concept kunnen bedrijfsruimten gecreëerd worden naar de behoefte van de gebruiker. Zo zijn er bedrijfsruimten te realiseren van 9 tot 63 m2. Deze kleinschalige vorm van opslag/bedrijfsruimte is een gat in de markt die voorziet in een enorme behoefte van de meer dan 1 miljoen ZZP-ers in Nederland.

Interesse? Bel ons op 085 – 773 1802

Wilt u de beleggingsbrochure ontvangen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Garagebox-Kopen1_low
Garagebox-Kopen2_low
Garagebox-Kopen3_low
Garagebox-Kopen4_low