Banner_landingspagina_beleggen

Ontwikkeling nieuwe locaties 

 Virtuele bezichting

Gebruikerservaring

Nieuwbouw van Boxcomplex een duurzame investering

Boxcomplex ontwikkelt multifunctionele, kleinschalige bedrijfsruimten in de vorm van betonnen garageboxen op een beveiligd terrein. Wij hebben 10 jaar kennis en ervaring in de ontwikkeling, bouw, nazorg en gebruikerservaringen met deze opslagfaciliteit. Boxcomplex geeft een jaar huurgarantie, zodat uw rendement na oplevering direct wordt gegarandeerd! Daarnaast verzorgen we de eerste verhuur geheel gratis. De volledige verhuur en het beheer kunt u eenvoudig uit handen geven, zodat u als belegger geheel wordt ontzorgd.

Wilt u slim beleggen in vastgoed met 7,5% rendement? Dan is het investeren in garageboxen zeker een overweging waard. Flexibele, zelfstandige bedrijfsunits zijn tegenwoordig erg in trek bij kleine ondernemers en verwacht wordt dat de vraag ernaar alleen maar groter zal worden. Een goede garagebox kan dus zeker in waarde stijgen en een aantrekkelijk rendement bieden. Interessant dus voor bedrijven én particulieren die willen investeren of beleggen met weinig risico.

Wij hanteren een scherpe prijsstelling voor onze boxen (koop en huur) en zijn een relatief klein complex. Dit doen we bewust om het verhuurrendement en uw netto rendement te verhogen. Bent u op zoek naar een slimme belegging? Boxcomplex biedt u een bruto rendement van maar liefst 7,5%!

Meer weten? Bel ons op 085 – 773 1802

Belegging in Boxcomplex: een slimme keuze!

Een duurzame investering van “onverwoestbaar” beton
Goede locaties en vrij verhandelbaar
U kunt ons alles laten regelen, van A tot Z
Grote kans op waardestijging, grote huurdersvraag
Onderhoudsvrij, dus minimale onderhoudskosten
Onderhoud en beheer geregeld in de VvE
Het eerste jaar huurgarantie en de eerste verhuur gratis

Waarom beleggen in garageboxen?

Het is misschien niet de eerste gedachte die opkomt bij beleggingsopties, maar garageboxen als beleggingspand zijn op dit moment flink in opmars. Deze vorm van investeren in vastgoed speelt helemaal in op het groeiende aantal zzp’ers en MKB’ers die behoefte hebben aan laagdrempelige, zelfstandige bedrijfsruimtes. De units van Boxcomplex zijn zeer compleet en ideaal als bedrijfsruimte, opslagruimte en hobbyruimte. Boxcomplex richt zich met de verhuur vooral op de grote en groeiende groep ZZP’ers, het midden- en kleinbedrijf, autoliefhebbers, bouwbedrijven, particulieren en doe-het-zelvers.

Zo bestaat er onder klusbedrijven een grote vraag naar veilige opslag van gereedschap en machines. En er is een hele tak met internetondernemers op de markt gekomen die goede magazijnen willen hebben voor hun winkelassortiment. Ook zoeken steeds meer zelfstandigen in de bouw en techniek ruime werkplaatsen om hun opdrachten voor te bereiden. Het gebruik van voordelige, multifunctioneel inzetbare garageboxen is binnen deze groep erg in opkomst. Naast een goed rendement, belegt u zorgeloos in vastgoed. Het onderhoud en de verzekeringen zijn geregeld via de actieve Vereniging van Eigenaars. Voor meer informatie over slim beleggen in onze garageboxen en het aantrekkelijke rendement van 7,5%; bekijk onze rendementsberekening.

Boxcomplex voorziet in een beveiligd terrein van aan elkaar geschakelde bedrijfs-, werk-, opslag en stallingsruimten in de vorm van garageboxen. De prefab betonnen garageboxen hebben verschillende afmetingen en kunnen middels wandsparingen (muur opening) gemakkelijk aan elkaar gekoppeld worden. Dankzij dit modulaire concept kunnen bedrijfsruimten gecreëerd worden naar de behoefte van de gebruiker. Zo zijn er bedrijfsruimten te realiseren van 9 tot 63 m2. Deze kleinschalige vorm van opslag/bedrijfsruimte is een gat in de markt in Nederland die voorziet in een enorme behoefte. Lees meer over onze garageboxen >

Wilt u de beleggingsbrochure ontvangen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Interesse? Bel ons op 085 – 773 1802

Garagebox-Kopen1_low
Garagebox-Kopen2_low
Garagebox-Kopen3_low
Garagebox-Kopen4_low

 Welke locatie spreekt u aan?

Apeldoorn       Bergschenhoek        Breda        Den Bosch      Deurne       Empel      Etten-Leur      

  Roermond      Tilburg        Uden      Veghel       Waalwijk  Wijchen       Zoetermeer