Garagebox kopen | Koop een garagebox bij Boxcomplex
Banner_landingspagina_kopen

Ontwikkeling nieuwe locaties

Virtuele bezichting

Gebruikerservaring

Bedrijfs- of Garagebox kopen: goede investering voor multifunctioneel gebruik

Bedrijfs- of Garagebox kopen: goede investering voor multifunctioneel gebruik

Een garagebox kopen bij Boxcomplex is een uitstekende investering, zowel als belegging met een aantrekkelijk rendement, als opslag- of werkruimte voor eigen gebruik. Boxcomplex tilt het begrip garagebox naar een hoger niveau. De boxen bieden een hoogwaardige en multifunctionele ruimte tegen een zeer gunstige aanschafprijs. Uw garagebox bevindt zich op een gunstig gelegen en goed beveiligd terrein, met passende voorzieningen en een uitstekende 24-uurs toegankelijkheid. U kunt op onze nieuwe locaties een garagebox kopen, van Apeldoorn, Bergschenhoek, Breda, Den Bosch, Den Dolder, Den Helder, Deurne, Empel, Etten-Leur, Leeuwarden,  Oss, Roermond, Tilburg, Uden, Veghel tot Waalwijk, Venray, Wijchen, Tilburg, Zoetermeer en Zoetermeer(2).

Kies ook voor een garagebox kopen bij Boxcomplex; een duurzame investering met een hoge opbrengst van 7,5% bij verhuur, exclusief de nog te verwachten waardestijging. De garageboxen zijn multifunctioneel inzetbaar als bijvoorbeeld stalling, bedrijfsruimte, opslagruimte, webshop of werkplaats.

Meer weten? Bel ons op 085 – 773 1802

De voordelen

Maandelijkse inkomsten (uit verhuur)
1 Jaar huurgarantie
Eerste verhuur gratis
Grote kans op waardestijging, een bruto rendement van 7,5% is realistisch
Scherp geprijsd en gebouwd van krachtig, brandwerend materiaal
Perfecte ligging op een goed bewaakt terrein met 24-uurs toegankelijkheid
Uitstekende voorzieningen
Minimale onderhoudskosten door onderhoudsvrije garageboxen
Vrij verhandelbaar
Verhuur & beheer service
Fiscaal aantrekkelijk ook voor particulieren, in box 3

Garagebox als interessant beleggingsobject

Een garagebox wordt door steeds meer particulieren en bedrijven als interessant beleggingsobject gezien. Logisch. Waar de spaarrente vandaag de dag bijna nihil is, is met slim beleggen in kleinschalig vastgoed als garageboxen een rendement van 7,5% mogelijk, exclusief de te verwachten waardestijging. Boxcomplex heeft al ruim tien jaar kennis en ervaring in de ontwikkeling, bouw, nazorg, verhuur en gebruikerservaringen van robuuste, betonnen garageboxen met KIWA- en KOMO-certificatie. De boxen zijn in verschillende typen met diverse oppervlakten beschikbaar.

Beleggen in de garageboxen van Boxcomplex is een uitstekende beslissing. Grijp uw kans en besluit om een garagebox te kopen.

Interesse? Bel ons op 085 – 773 1802

Een bedrijfs- of garagebox kopen met vele handige extra’s

Als u kiest voor een garagebox bij Boxcomplex, krijgt u een (bedrijfs)ruimte die van alle gemakken voorzien is. Uw garagebox heeft ventilatie, elektrische aansluitingen en een eigen adres, huisnummer en brievenbus. Het beveiligde en goed onderhouden terrein beschikt over een wc-ruimte, camerabewaking, verlichting en een elektrisch schuifhek dat dag en nacht kan worden bediend. Als u meer ruimte nodig heeft, kunnen de prefab betonnen garageboxen eenvoudig aan elkaar worden gekoppeld. U kunt dankzij het modulaire concept meerdere boxen aan elkaar koppelen en een bedrijfsruimte op maat creëren.

Een multifunctionele garagebox van Boxcomplex is ideaal als:

• Flexibele, zelfstandige en laagdrempelige bedrijfsruimte voor zzp’ers en MKB’ers
• Opslagruimte voor voorraad, archief, gereedschappen, materialen of machines
• Stalling voor een oldtimer, (waardevolle)auto, bedrijfsbus of boot
• Webshop (winkelassortiment en voorraad op- en overslag)
• Werkplaats voor diverse bedrijven of hobby’s

 • Ja, ik wil graag
  vrijblijvend
  meer informatie
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Of bel vrijblijvend:
  085 - 773 1802
 • Voordelige prijzen garagebox kopen

  Een garagebox is vastgoed met een lage instapdrempel. De aankoop van een garagebox via de notaris is voor velen weggelegd, zeker gezien de lage huur- en koopprijzen die Boxcomplex hanteert. U betaalt een bescheiden bedrag voor eenmalige toetredingskosten van de Vereniging van Eigenaren, die het beheer en onderhoud van het garageboxencomplex verzorgt. De aanschafprijzen, servicekosten en opties zijn per locatie te vinden op Boxcomplex.nl

  Bij Boxcomplex kan iedereen een garagebox kopen: particulieren, doe-het-zelvers, starters, zzp’ers, MKB’ers en beleggers. Bent u geïnteresseerd in een garagebox kopen bij Boxcomplex? Neem vrijblijvend contact met ons op. Dat kan telefonisch (085 – 773 18 02) of per e-mail (info@boxcomplex.nl). Of maak gebruik van het online contactformulier!

  Meer weten? Neem gerust contact met ons.

  Dat kan telefonisch 085 – 773 18 02 of per email:

  Garagebox-Kopen1_low
  Garagebox-Kopen2_low
  Garagebox-Kopen3_low
  Garagebox-Kopen4_low