Kent u iemand die graag ook een multifunctionele opslag-/ bedrijfsruimte wilt huren of kopen bij Boxcomplex? Heeft u een tip voor een kavel? Neem dan contact met ons op! - Boxcomplex Garageboxen

Kent u iemand die graag ook een multifunctionele opslag-/ bedrijfsruimte wilt huren of kopen bij Boxcomplex? Heeft u een tip voor een kavel? Neem dan contact met ons op!

Spelregels findersfee Boxcomplex

Hoe speel ik mee?
Het is simpel, het enige wat je moet doen is jouw gegevens en degene, die een garagebox/unit van Boxcomplex zoekt, vooraf aan ons doorgeven. Je kan meerdere keren meedoen.
Bij de tip voor een kavel, neem contact met ons op!

Stap 1
Je kent iemand of een organisatie, die op zoek is naar een (garage)bedrijfsunit. Dat kan dus een particulier zijn, een bedrijf of ZZP-er, die overweegt een unit te willen kopen of huren. Geef dan de contactgegevens aan ons door via het contactformulier op de website (www.boxcomplex.nl) of bel 085-7731802.

Stap 2
Als het contact bij ons nog niet als kandidaat bekend is bellen we z.s.m. de door jou opgegeven persoon of organisatie en proberen hiermee tot verkoop of verhuur van een of meerdere units te komen.

Stap 3
Wanneer deze tip leidt tot een overeenkomst tussen Boxcomplex BV en het door jou opgegeven contact, dan ontvangt je, als voldaan wordt aan de hierna volgende regels, € 200,- per unit als het gaat om verkoop of € 100,- per unit als het gaat om verhuur.

De regels in het kort
De Findersfee wordt uitgekeerd zodra:

  • je Boxcomplex BV in contact brengt met een kandidaat voor een of meerdere van de units in Boxcomplex die nog niet als kandidaat bekend is bij Boxcomplex BV;
  • zowel huurder of koper als Boxcomplex BV de overeenkomst voor de unit hebben getekend;
  • Boxcomplex BV in het bezit is gesteld van de in de overeenkomst bepaalde borg.

Voor actuele informatie over het project, zoals de koop- en huurprijzen en de stand van de nog beschikbare units: www.boxcomplex.nl.
De directie van Boxcomplex BV kan deze regeling zo nodig aanpassen of eerder beëindigen.

 

waardebon-findersfeeKent u iemand waarvoor deze bedrijfsbox ideaal zou zijn?

Vul zijn of haar e-mailadres hieronder in en verstuur de tip gelijk!

Vergeet niet om uw eigen gegevens in te vullen om uw beloning te ontvangen.

Boxcomplex ontvangt automatisch een kopie van uw tip.

  • Naar wie wilt u de tip versturen?

  • Uw eigen gegevens

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.