Geef de gouden tip

Kent u iemand die graag ook een nieuwbouw multifunctionele opslag-/ bedrijfsruimte wilt huren of kopen bij Boxcomplex? Heeft u een tip voor een kavel? Neem dan contact met ons op!

Hoe speel ik mee?
Het is simpel, het enige wat je moet doen is jouw gegevens en degene, die een garagebox/unit van Boxcomplex zoekt, vooraf aan ons doorgeven. Je kan meerdere keren meedoen. Bij de tip voor een kavel, neem contact met ons op!

Stap 1
Je kent iemand of een organisatie, die op zoek is naar een (garage)bedrijfsunit. Dat kan dus een particulier zijn, een bedrijf of ZZP-er, die overweegt een nieuwbouw unit te willen kopen of huren. Geef dan de contactgegevens aan ons door via het onderstaand contactformulier.

Stap 2
Als het contact bij ons nog niet als kandidaat bekend is bellen we z.s.m. de door jou opgegeven persoon of organisatie en proberen hiermee tot verkoop of verhuur van een of meerdere units te komen.

Stap 3
Wanneer deze tip leidt tot een overeenkomst voor nieuwbouw box(en) tussen Boxcomplex BV en het door jou opgegeven contact, dan ontvangt je, als voldaan wordt aan de hierna volgende regels, € 200,- per lead als het gaat om verkoop of € 100,- per lead als het gaat om verhuur.

De Findersfee wordt uitgekeerd zodra:

  • De aangedragen kandidaat nog niet bekend was bij Boxcomplex;
  • Zowel huurder of koper als Boxcomplex BV de overeenkomst voor de nieuwbouw unit(s) hebben getekend;
  • Bij huur: Boxcomplex BV in het bezit is gesteld van de in de overeenkomst bepaalde borg;
  • Bij koop: Het transport bij de notaris heeft plaatsgevonden.

Voor actuele informatie over onze projecten, zoals de koop- en huurprijzen en de stand van de nog beschikbare units bekijk hier het locatieoverzicht

De directie van Boxcomplex BV kan deze regeling zo nodig aanpassen of eerder beëindigen.

Findersfee

  • Vul zijn of haar e-mailadres hieronder in en verstuur de tip gelijk!
  • Vergeet niet om uw eigen gegevens in te vullen om uw beloning te ontvangen.

Boxcomplex ontvangt automatisch een kopie van uw tip.

Vul het tipformulier in

Heeft u interesse en kunnen wij u helpen?

Neem contact met ons op