Huur nu een garagebox bij Boxcomplex

Huren

Wat zijn de voordelen van huren?

Niet iedereen heeft de financiële middelen om een garagebox te kopen. Het kan ook zijn dat u een tijdelijke oplossing zoekt voor extra (bedrijfs)opslagmogelijkheden. In dat geval is het huren van een garagebox bij Boxcomplex dé oplossing. Onze boxen zijn multifunctioneel, veilig, flexibel en voordelig. Dankzij ons modulaire concept kunnen de boxen zowel individueel als gekoppeld gehuurd worden.

Uw gehuurde garagebox is van hoge kwaliteit, staat op een uitstekend beveiligd terrein, heeft een eigen huisnummer en postbus en is 24/7 bereikbaar. Het park is verlicht, heeft alle nodige voorzieningen en een ideale bereikbaarheid. Ook op het park en voor de garagebox is er alle ruimte om te laden en lossen en kunnen de meeste voertuigen makkelijk keren.

Of u uw garagebox nu gebruikt als stalling, opslag, webshopvoorraad of als werkplaats; alles is mogelijk in de garageboxen van Boxcomplex. Met onze landelijke dekking is er altijd een park bij u in de buurt. Gezien de grote vraag blijven wij jaarlijks parken toevoegen aan ons portfolio zodat we zoveel mogelijk mensen kunnen helpen aan extra opslagruimte.

 

Huur uw ideale ruimte bij Boxcomplex

Een garagebox huren is ideaal voor particulieren en bedrijven, van doe-het-zelvers, hobbyisten, starters en zzp’ers tot MKB’ers en grotere ondernemingen met een opslaguitdaging. Onze garageboxen zijn bijzonder veelzijdig. We hebben meer dan tien jaar kennis en ervaring in de ontwikkeling, bouw, huur en koop, nazorg en gebruikerservaringen van garageboxen.

Waarom huren bij Boxcomplex?

 1. We bieden een hoogwaardige bedrijfsruimte met een eigen postadres, een gemeenschappelijke sanitaire ruimte tegen een scherp huurtarief.
 2. De garagebox is uitermate geschikt als opslagruimte van uw voorraad, archief, postpakketten en drukwerk, gereedschappen of materialen. het park is beveiligd tegen inbraak en voor u dag en nacht toegankelijk.
 3. Een garagebox huren is perfect als u uw oldtimer, (bedrijfs)auto, bus, motor of  boot overdekt wil stallen.
 4. Heeft u een webshop? Huur een garagebox bij Boxcomplex, zodat het online winkelassortiment en uw voorraad veilig en toegankelijk zijn voor een snelle op- en overslag. U rijdt uw auto of bus tot voor de garagedeur.
 5. Voor het toenemende aantal zzp’ers en klusbedrijven biedt een garagebox huren een passende en voordelige oplossing als werkplaats en opslag van gereedschappen en werkmaterialen.
 6. Dankzij de verschillende groottes van de boxen zijn er huurmogelijkheden van 9 m2 tot 42 m2.
 7. Zowel op het park als voor de garagebox is er voldoende ruimte om te laden en lossen.
De kleine lettertjes

Onze minimale huurperiode is één jaar. U betaalt per maand vooraf. Kijk op onze website op de gewenste locatie voor de actuele beschikbaarheid en prijzen.

Heeft u vragen over het huren van een garagebox of wilt u direct een ruimte reserveren? Neem gerust contact met ons op.
Bel ons op 085 – 773 18 02, stuur ons een e-mail (info@boxcomplex.nl) of vul het online contactformulier in voor uw vrijblijvende verzoek om meer informatie.

Een garagebox bij Boxcomplex is altijd klaar voor gebruik

 • Zo zijn er standaard elektrapunten, een tweepolige hoofdschakelaar en een lichtpunt aanwezig.
 • De garagebox heeft een eigen huisnummer en postbus bij de poort, bijvoorbeeld voor zakelijke correspondentie.
 • Of u een object heeft opgeslagen, de ruimte gebruikt om te werken of aan een andere partij verhuurt, de garageboxen zijn altijd toegankelijk: 24 uur per dag, 7 dagen per week.
 • Onze garageboxen zijn verkrijgbaar in diverse maten (afhankelijk van de beschikbaarheid) en kunnen naar eigen inzicht worden ingericht.
Bekijk locaties

Huren bij Boxcomplex is altijd veilig

Opslagruimte huren, verhuren of kopen betekent vaak dat men waardevolle objecten stalt. Vanzelfsprekend moeten de garageboxen daarom goed beveiligd zijn. Boxcomplex biedt een aantal belangrijke veiligheidsvoorzieningen om ervoor te zorgen dat alleen u of de verhuurder toegang heeft tot de opslagruimte, waaronder:

 1. Een robuust hekwerk
 2. Alleen toegang voor bevoegden
 3. Continu cameratoezicht
 4. Voldoende licht zodat geen plekje onbelicht blijft
 5. De hoogste normen in brandpreventie

Een virtuele bezichtiging van een Boxcomplexpark