Garagebox Bergschenhoek - Koop of huur een garagebox bij Boxcomplex

Garageboxen van Boxcomplex in Bergschenhoek

Bent u op zoek naar bedrijfsruimte, opslagruimte of werkruimte? Dit krijgt een geheel nieuwe dimensie met de garageboxen van Boxcomplex! Boxcomplex Bergschenhoek biedt 183 multifunctionele garageboxen die van alle gemakken zijn voorzien.

Units op toplocatie

U vindt Boxcomplex Bergschenhoek aan de Dorsvloerweg 1 tot en met 367 te Bergschenhoek, deel uitmakend van bedrijventerrein Leeuwenhoekweg. Leeuwenhoekweg is een relatief klein en gemend bedrijventerrein, grenzend aan Rotterdam-Hillegersberg en centraal gelegen tussen Zoetermeer en Rotterdam. Het terrein is zeer goed bereikbaar via de provinciale weg N209, die u snel naar de rijkswegen A20, A13 en A12 leidt. Een toplocatie dus, in een omgeving vol bedrijvigheid en met Rotterdam en Rotterdam The Hague Airport binnen handbereik.

Heeft u interesse in een bedrijfsbox van Boxcomplex in Bergschenhoek?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor u? Bel ons voor meer informatie of laat uw gegevens achter. Wij nemen dan geheel vrijblijvend contact met u op.

Boxtypes en prijzen


De bovenstaande maten zijn buitenmaten.


Garageboxen Boxcomplex Breda
Cameratoezicht garageboxen Boxcomplex Breda
Kopen, huren of investeren in een garagebox van Boxcomplex.
bergschenhoek-garageboxen

Hoogwaardige opslagruimte

Boxcomplex tilt een garagebox naar een hoger niveau! Onze boxen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Daarnaast zijn alle units standaard voorzien van (natuurlijke) ventilatie, een Hörmann overheaddeur, 4 stopcontacten en verlichting. U kunt de box dus ook als volledige bedrijfsruimte gebruiken!
Het terrein van Boxcomplex Bergschenhoek is zeer goed beveiligd, volledig omheind met hekwerk, voorzien van een toegangspoort met toegangscontrole en er is 24/7 camerabewaking. Op het terrein is een sanitaire ruimte aanwezig met toiletten en waterpunt. Iedere garagebox beschikt over een eigen brievenbus, waarmee u uw bedrijf hier als postadres kunt vestigen.
Naast de standaard voorzieningen, bieden we de mogelijkheid de box te laten voorzien van bijvoorbeeld een vloeistofdichte, dubbele epoxyvloer. Maar er zijn meer interessante extra’s, zoals een loopdeur, 2e TL-balk, internetaansluiting, wateraansluiting, lichtkoepel of verwarming. Lees meer over onze garageboxen >

Afmetingen

Het terrein van Boxcomplex in Bergschenhoek bestaat uit 183 multifunctionele garageboxen die overzichtelijk zijn opgesteld. De units variëren van 9 tot 42 m2. Naast oppervlakte, bieden we de units ook in verschillende hoogtes aan. Bekijk de verschillende boxtypes >

Koop

De boxen maken onderdeel uit van een actieve Vereniging van Eigenaren (VvE), waarin zaken als onderhoud, schoonmaak en verzekeringen al voor u zijn geregeld.
Heeft u interesse om een box te kopen? Bekijk de plattegrondtekening onderaan deze pagina voor een overzicht van de actuele beschikbaarheid.
Wanneer uw gewenste garagebox momenteel niet te koop beschikbaar is, nemen we uiteraard graag uw gegevens op onze wachtlijst op.

Huur

De minimale huurtermijn is bij ons een jaar. De opzegtermijn en borg, beide 3 maanden. De kosten van de opslagruimte variëren met de inhoud (m3). Maandelijks wordt een laag bedrag aan servicekosten in rekening gebracht, voor o.a. schoonmaken toilet, buitenverlichting, cameratoezicht en elektra. Daarnaast hanteren we een voorschot van € 10,- voor stroom. Dit wordt jaarlijks met behulp van een tussenmeter afgerekend.

Belegging

U kunt een garagebox ook kopen als een belegging. U koopt de garagebox niet voor eigen gebruik maar als investering, bijvoorbeeld door hem te (laten) verhuren. Wij kunnen hierbij alles van A tot Z voor u uit handen nemen. Te denken valt hierbij aan het volledige beheer, onderhoud, de verhuur etcetera. De hoogwaardige materialen zorgen voor duurzame, nagenoeg onderhoudsvrije boxen die daardoor interessant zijn als belegging. Op deze manier wordt de investering wel heel aantrekkelijk. Neem nu contact op en wij informeren u in een persoonlijk gesprek over de gunstige mogelijkheden van deze investering.

Meer informatie?

Bel ons op 085 – 773 1802 of laat uw gegevens achter en wij nemen geheel vrijblijvend contact met u op!


Plattegrond Complex Bergschenhoek


Alle Prijzen zijn Excl. 21% BTW. Huurtermijn Vanaf 1 jaar. De bovenstaande maten zijn buitenmaten.

VvE en Servicekosten, Prijzen en Extra Opties zie PRIJSOVERZICHT >>

Voor een overzicht van de kosten voor Vereniging van Eigenaren, servicekosten en extra opties kunt u in het prijsoverzicht kijken.

Meer informatie?

Bel ons op 085 – 773 1802 of laat uw gegevens achter en wij nemen geheel vrijblijvend contact met u op!