Garagebox Breda - Koop of huur een garagebox bij Boxcomplex

Garageboxen van Boxcomplex in Breda

Opslagruimte kopen of huren in Breda krijgt een nieuwe dimensie met de garageboxen van Boxcomplex.

Goeseelsstraat 35A – 1 t/m 84
4817 MV Breda

Heeft u interesse in een bedrijfsbox van Boxcomplex in Breda?

Boxcomplex biedt een aantal aantrekkelijke opties voor opslag, bovendien zijn garageboxen een gunstig beleggingsobject met een mooi rendement. De garageboxen zijn te huur vanaf 1 jaar huurtermijn. Af en toe komen er ook boxen voor verkoop beschikbaar. Voor meer informatie bel ons of laat uw gegevens achter en wij nemen geheel vrijblijvend contact met u op.


drone-view
Kopen, huren of investeren in een garagebox van Boxcomplex.
Cameratoezicht garageboxen Boxcomplex Breda
garageboxen

Hoogwaardige opslagruimte

Een garagebox van Boxcomplex Breda is gemaakt van hoogwaardig materiaal waardoor de inhoud beschermd is tegen alle weersomstandigheden, brand en ongewild bezoek. Bovendien zijn de garageboxen voorzien van ventilatie en elektriciteit zodat u ze ook moeiteloos als bedrijfsruimte kunt huren. De opslagruimtes van Boxcomplex in Breda zijn gunstig gelegen en eenvoudig te bereiken. De hoogwaardigheid van het materiaal zorgt voor duurzame boxen die daardoor interessant zijn als belegging en kunnen worden verhuurd. Lees meer over onze garageboxen >

Verschillende opties

Het terrein van Boxcomplex in Breda bestaat uit 84 garageboxen die overzichtelijk zijn opgesteld. Elke garagebox beschikt over een eigen postbus die naast het toegangshek te vinden is. Momenteel is er keuze uit zes typen opslagruimte.

Huur

De minimale huurtermijn is bij ons een jaar. De kosten van de opslagruimte variëren per inhoud. Afhankelijk van het type garagebox worden maandelijks servicekosten in rekening gebracht voor o.a. schoonmaakkosten toilet, onderhoud en elektra.

Belegging

U kunt een garagebox ook beschouwen als een belegging. U koopt de garagebox niet voor eigen gebruik maar als investering, bijvoorbeeld door hem te laten verhuren. Op deze manier wordt de investering wel heel aantrekkelijk. Neem nu contact op en wij informeren u in een persoonlijk gesprek over de gunstige tarieven van deze investering.

Meer informatie?

Bel ons op 085 – 773 1802 of laat uw gegevens achter en wij nemen geheel vrijblijvend contact met u op!

 • Ja, ik wil graag
  vrijblijvend
  meer informatie
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Of bel vrijblijvend:
  085 - 773 1802

 • Plattegrond Complex Breda

  Boxtypes en prijzen


  Alle Prijzen zijn Excl. 21% BTW. Huurtermijn Vanaf 1 jaar. De bovenstaande maten zijn buitenmaten.

  VvE en Servicekosten, Prijzen en Extra Opties zie PRIJSOVERZICHT >>

  Voor een overzicht van de kosten voor Vereniging van Eigenaren, servicekosten en extra opties kunt u in het prijsoverzicht kijken.

  Meer informatie?

  Bel ons op 085 – 773 1802 of laat uw gegevens achter en wij nemen geheel vrijblijvend contact met u op!