Garagebox Oss - Koop of huur een garagebox bij Boxcomplex

Garageboxen in Oss

Bedrijfs- of garageboxen van Boxcomplex in Oss.

Opslag- of werkruimte huren in Oss kan binnenkort met de nieuw te bouwen bedrijfs- / garageboxen van Boxcomplex. Oss is gelegen in Noord-Brabant tussen Nijmegen en Den Bosch en heeft een meer dan 90.000 inwoners. Een mooie locatie voor dit complex.

Het park in Oss wordt gerealiseerd op het bedrijventerrein Moleneind-Landweer te Oss. De locatie is zeer goed te bereiken via de Kantsingel, de hoofdader van Oss en nabij de snelwegen A50 en A59.

Het complex bestaat uit 98 kleinschalige bedrijfsunits in de vorm van garageboxen die volledig aansluiten bij de enorme vraag van de kleine ondernemer naar betaalbare opslag c.q. werkruimte.

Het complex is voorzien van alle benodigde voorzieningen zoals een toegangspoort, toiletten, camerasysteem en brievenbussen. Omdat alle boxen een eigen adres met huisnummer hebben is het mogelijk de boxen te gebruiken als vestigingsadres van uw bedrijf. De bestemming ter plaatse is bedrijvigheid met milieu categorie t/m 1 met vrijstelling van 2, conform inrichtingsplan.


ossheader1
ossheader2
ossheader3

Hoogwaardige opslagruimte

Een garagebox van Boxcomplex Oss is gemaakt van hoogwaardige materialen. Bovendien zijn de garageboxen voorzien van (natuurlijke) ventilatie, een Hormann overheaddeur, verlichting en stopcontacten zodat u de box ook zonder problemen als bedrijfsruimte kunt gebruiken. Daarnaast is het terrein erg veilig met een hekwerk en poort met toegangscontrole en 24/7 camerabewaking. Er zijn zelfs sanitaire voorzieningen met waterpunten. Elke garagebox beschikt over een eigen postbus die naast het toegangshek te vinden is. De opslagruimtes van Boxcomplex in Oss zijn gunstig gelegen en eenvoudig te bereiken.
Lees meer over onze garageboxen >

Afmetingen

Het terrein van Boxcomplex in Oss bestaat uit 98 garageboxen die overzichtelijk zijn opgesteld. De boxen zijn allemaal gelegen op de begane grond en er is keuze uit verschillende groottes, van 9 m² tot 42 m². De hoogte van de boxen is 2,5 m of 3 m; de breedte van alle boxen is 3 meter.

Huur

De minimale huurtermijn is bij ons een jaar. De opzegtermijn en borg, beide 3 maanden. De kosten van de opslagruimte variëren met de inhoud (m3). Maandelijks wordt een laag bedrag aan servicekosten in rekening gebracht, voor o.a. schoonmaken toilet, buitenverlichting, cameratoezicht en elektra voor de gemeenschappelijke zaken. Daarnaast hanteren we een voorschot van € 10,- voor stroom. Dit wordt jaarlijks m.b.v. een tussenmeter afgerekend.

 • Ja, ik wil graag
  vrijblijvend
  meer informatie
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Of bel vrijblijvend:
  085 - 773 1802

 • Plattegrond Complex Oss

  Boxtypes en prijzen


  Alle Prijzen zijn Excl. 21% BTW. Huurtermijn Vanaf 1 jaar. De bovenstaande maten zijn buitenmaten.

  VvE en Servicekosten, Prijzen en Extra Opties zie PRIJSOVERZICHT

  Voor een overzicht van de kosten voor Vereniging van Eigenaren, servicekosten en extra opties kunt u in het PRIJSOVERZICHT kijken.

  Onze garageboxen in Oss zijn veelgevraagd!

  Neem daarom snel contact met ons op om deze grote kans niet te missen.
  Bel ons op 085 – 773 1802 of laat uw gegevens achter en wij nemen geheel vrijblijvend contact met u op.