Garagebox Tiel - Koop of huur een garagebox bij Boxcomplex

Garageboxen in Tiel

Bedrijfs- of garageboxen van Boxcomplex in Tiel

Opslag- of werkruimte huren of kopen in Tiel kan binnenkort met de nieuw te bouwen bedrijfs- / garageboxen van Boxcomplex. Tiel is gelegen in de provincie Gelderland en heeft als gemeente een kleine 42.000 inwoners. 

Boxcomplex Tiel wordt gerealiseerd op het bedrijventerrein ‘Latenstein’ tegenover de Praxis en nabij de Gamma. De bereikbaarheid is uitstekend de locatie is op steenworp afstand van de afrit 33 Tiel van de A15. 

Het complex bestaat uit 88 kleinschalige bedrijfsunits in de vorm van garageboxen die volledig aansluiten bij de enorme vraag van de kleine ondernemer naar betaalbare opslag c.q. werkruimte. 

Het complex is voorzien van alle benodigde voorzieningen zoals een toegangspoort, toiletten, camerasysteem en brievenbussen. Omdat alle boxen een eigen adres met huisnummer hebben is het  mogelijk de boxen te gebruiken als vestigingsadres van uw bedrijf. De bestemming ter plaatse is bedrijvigheid met milieucategorie t/m 3.1.

maps-kaartje

ettenleur-foto4-300x300
ettenleur-foto3-300x300
ettenleur-foto1-300x300
ettenleur-foto2-300x300

Hoogwaardige opslagruimte

Een garagebox van Boxcomplex Tiel is gemaakt van hoogwaardige materialen. Bovendien zijn de garageboxen voorzien van (natuurlijke) ventilatie, een overheaddeur, verlichting en  stopcontacten zodat de box ook zonder problemen als bedrijfsruimte gebruikt kan worden. Daarnaast is het terrein erg veilig met een hekwerk en poort met toegangscontrole en 24/7 camerabewaking. Er zijn zelfs sanitaire voorzieningen met waterpunten. Elke garagebox beschikt over een eigen postbus die naast het toegangshek te vinden is. Hiermee kunt u hier uw bedrijf als postadres vestigen. De opslagruimtes van Boxcomplex in Tiel zijn gunstig gelegen en eenvoudig te bereiken.

Afmetingen

Het terrein van Boxcomplex in Tiel bestaat uit 88 garageboxen die overzichtelijk zijn opgesteld. De boxen zijn verdeeld over de begane grond en eerste verdieping. Er is keuze uit verschillende groottes, van 9 m² tot 42 m². De hoogte van de boxen is 2,5 m of 3 m; de breedte van de boxen is 3 meter, een enkeling is 3,5 meter breed.

Huur

De minimale huurtermijn is bij ons een jaar. De opzegtermijn en borg, beide 3 maanden. De kosten van de opslagruimte variëren met de inhoud (m3). Maandelijks wordt een laag bedrag aan servicekosten in rekening gebracht, voor o.a. schoonmaken toilet, buitenverlichting, cameratoezicht en elektra voor de gemeenschappelijke zaken. Daarnaast hanteren we een voorschot van € 6,- voor stroom. Dit wordt jaarlijks m.b.v. een tussenmeter afgerekend.

Koop

De boxen maken onderdeel uit van een actieve Vereniging van Eigenaren (VvE), waarin zaken als onderhoud, schoonmaak en verzekeringen al voor u zijn geregeld.
Heeft u interesse om een box te kopen? Neem dan contact met ons op voor de actuele beschikbaarheid.
Wanneer uw gewenste garagebox momenteel niet te koop beschikbaar is, nemen we uiteraard graag uw gegevens op onze wachtlijst op.

Belegging

U kunt een garagebox ook beschouwen als een belegging. U koopt de garagebox niet voor eigen gebruik maar als investering, bijvoorbeeld door hem te laten verhuren. Op deze manier wordt de investering wel heel aantrekkelijk. Neem nu contact op en wij informeren u in een persoonlijk gesprek over de gunstige tarieven van deze investering.

 • Ja, ik wil graag
  vrijblijvend
  meer informatie
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Of bel vrijblijvend:
  085 - 773 1802

 • Plattegrond Complex Tiel

  Boxtypes en prijzen  Alle Prijzen zijn Excl. 21% BTW. Huurtermijn Vanaf 1 jaar. De bovenstaande maten zijn buitenmaten.

  VvE en Servicekosten, Prijzen en Extra Opties zie PRIJSOVERZICHT

  Voor een overzicht van de kosten voor Vereniging van Eigenaren, servicekosten en extra opties kunt u in het PRIJSOVERZICHT kijken.

  Onze garageboxen in Tiel zijn veelgevraagd!

  Neem daarom snel contact met ons op om deze grote kans niet te missen.
  Bel ons op 085 – 773 1802 of laat uw gegevens achter en wij nemen geheel vrijblijvend contact met u op.